Dirigenten

Frieda Funk – Vikardirigent 


Frieda Funk er uddannet kordirigent og pianist fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus (AM-uddannelsen). Hun vikarierer for Dennis her i koncertkoret i efteråret 2019.

Hun fordyber sig for tiden på sin 2. kandidatuddannelse i “Klassisk Korledelse” på konservatoriet og dirigerer Det Jyske Musikkonservatoriums Vokalensemble. Desuden er hun dirigent for det rytmiske a capella kor Sing it! og medstifter af det nye vokalimprovisations ensemble AVOPA- Aarhus Vocal Painters. Hun er kantor/og korledervikar ved Domkirkens Kantori og Korskolen på Aarhus Musikskole (Børnekoret, Juniorkoret og Aarhus Pigekor). Hun er Sangkraftkonsulent for Sangkraftcentret i Aarhus, hvor hun hjælper med at styrke et godt kor-og fællessangmiljø igennem workshops med skolebørn og fællessangarrangementer. Som pianist finder man hende bag flygelet i Ensemble Sirius –  et kammermusikensemble, som spiller ny nordisk musik. Hun er også klaverlærer for den Kreative Skole i Aarhus. 

Frieda er også en meget aktiv sanger i det aarhusianske kormiljø: Hun synger i Domkirkens Kantori, Concert Clemens, Vokalensemble Gaya, Det Jyske Musikkonservatoriums Vokalensemble, Ensemble Edge og Kammerkoret Melpomene. 

 

Dennis Christoffer Bang Fick – (ORLOV)

Dennis Christoffer Bang Fick – opvokset i Fredericia. Startede sin musikalske uddannelse ved at være drengekorssanger ved Christianskirkens Drenge- og mandskor. Som 14 årig vikar i trekantsområdets kirke og kor. Uddannet som PO ved Vestervig Kirkemusikskole, siden kandidat først i kirkemusik fra Syddansk Musikkonservatorium med speciale i korledelse og improvisation. I 2015 uddannet fra Det jyske musikkonservatorium Aarhus, som kandidat i kor og ensembleledelse. Ansat som organist ved Løgumkloster kirke siden 2009. Dirigeret Kolding Kammerkor til 2016 – fra efteråret 2016 dirigent for Aarhus Koncertkor.