Velkommen til Århus Koncertkor

 

Et seriøst arbejdende blandet kor, der primærk arbejder med større klassiske værker. Koret var stamkor ved Kor72 og Aarhus Symfoniorkesters opførelse af Händels Messias i Musikhuset, Århus i dec. 16. I 2017 arbejder vi bla. med Johan Sebastian Bachs "Jesu, meine Freude" og "Forklädd gud". I efteråret skal vi synge N.W. Gades "Zion" sammen med Aarhus Symfoniorkester.

Hvis du har en god stemme og engagement, skal du ikke holde dig tilbage. For tiden har vi mest brug for nye tenorer og basser, men andre er også velkomne.

Vi øver hver mandag kl. 19.30-22.00 i Klostergadecentret, Klostergade 37, 2. sal, 8000 Aarhus C

Hør under linket "Hør os"

Koret blev i 1966 etableret som "Århus Byorkesters Koncertkor!. 1975 blev koret selvstændigt som Århus Koncertkor og har siden arrangeret a capella koncerter og en lang række større opførelser for kor, solister og orkester af mange forskellige komponister. Koret har indsunget værker af Holmboe, Brahms og Tjajkovskij til opførelse i Danmarks Radio. Som et resultat af et målrettet arbejde med korets musikalske udvikling modtog vi i foråret 1997 Statens Musikråds kontante anerkendelse som "professionelt arbejdende amatørkor".